Με την πλοήγησή σας στο website otheiosangelos.gr αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
Anime

Αποστολές & Παράδοση

Μπορώ να παρακολουθήσω την πορεία της παραγγελίας μου;

Κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σου λαμβάνεις ένα e-mail επιβεβαίωσής της και σου δίνει έναν σχετικό σύνδεσμο ώστε να παρακολουθήσεις την πορεία της.

Έχει καθυστερήσει η παράδοση της παραγγελίας μου, τι πρέπει να κάνω;

Στην περίπτωση που η παράδοση έχει καθυστερήσει παραπάνω από το αναμενόμενο διάστημα των 5 εργάσιμων ημερών, θα πρέπει να επικοινωνήσεις μέσω e-mail στο otheiosangelos@gmail.com είτε μέσω τηλεφώνου στο 2671026756 για να διερευνήσουμε το ζήτημα εκτενέστερα.

Τι γίνεται στην περίπτωση απουσίας μου κατά τη διάρκεια παράδοσης της παραγγελίας;

Αν το προϊόν φτάσει στην διεύθυνση αποστολής που έχεις δηλώσει και απουσιάζεις, τότε η εταιρεία courier θα προσπαθήσει άλλες 2 φορές, τις επόμενες εργάσιμες ημέρες, να σου παραδώσει την παραγγελία σου. Σε περίπτωση που τελικά η αποστολή δεν επιτευχθεί, τότε η παραγγελία σου θα επιστραφεί σε εμάς και θα καταχωρηθεί στο σύστημα μας ως Άρνηση παραλαβής.

Με ποιες εταιρείες μεταφορών συνεργάζεστε;

Η «ο θείος Άγγελος – Pop culture» συνεργάζεται με την Ελτά Κούριερ.

Σε πόσο καιρό παραλαμβάνω την παραγγελία μου και με ποιό κόστος;

Οι αποστολές πραγματοποιούνται ως εξής:

  • Στα μεγάλα αστικά κέντρα (χερσαίοι προορισμοί) πραγματοποιούνται σε 1 με 3 εργάσιμες ημέρες.

  • Στην ευρύτερη περιοχή της Ελλάδος (νησιωτικοί προορισμοί & δυσπρόσιτες περιοχές) πραγματοποιούνται σε 2 με 4 εργάσιμες ημέρες

Το κόστος της μεταφοράς για την αποστολή των προϊόντων ανέρχεται στα 3.50€. Για αγορές άνω των 50€ τα μεταφορικά είναι δωρεάν.

Τι κάνω σε περίπτωση που ένα προϊόν λείπει από την παραγγελία μου;

Σε αυτή την περίπτωση επικοινώνησε μαζί μας μέσω e-mail στο otheiosangelos@gmail.com ή μέσω τηλεφώνου στο 2671026756 για την επίλυση του προβλήματος.

Με ενημερώσατε ότι παρόλο που έγινε επιβεβαίωση της παραγγελίας μου, δεν υπάρχει απόθεμα. Γιατί; 

Παρ’ όλο που το σύστημά μας κατά την της παραγγελία σου έδειξε ότι υπάρχει απόθεμα για το συγκεκριμένο προϊόν, κατά την συλλογή του από την αποθήκη ή/και τα καταστήματά μας, διαπιστώθηκε ότι δεν υπήρχε διαθεσιμότητα. Στη σπάνια αυτή περίπτωση, που θα οφείλεται σε τεχνικό λάθος, υποχρεούμαστε να σου προτείνουμε ένα εναλλακτικό προϊόν, ή να ακυρώσουμε την παραγγελία και να σου επιστρέψουμε τα χρήματα χωρίς καμία δική σου επιβάρυνση.

Πού απευθύνομαι σε περίπτωση προβλήματος με την παραγγελία μου;

Σε περίπτωση που αντιμετωπίζεις οποιοδήποτε πρόβλημα σχετικά με την παραγγελία σου, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας με τους ακόλουθους τρόπους:

  • Μέσω τηλεφώνου στο 2671026756 

  • Μέσω e-mail στο otheiosangelos@gmail.com